Over ons

Wie zijn wij?

Fusion Sailboats BeNeLux en DACH importeert Fusion zeilboten en Maverick watersportboards vanuit het Verenigd Koninkrijk en verkoopt deze in Nederland en verder in Noord Europa. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden, Friesland. Hier vind je onze showroom, testwater en kantoor. Maar we zijn veel onderweg voor leveringen, locatiebezoeken en internationale beurzen.

Orkaanwind BV

Orkaanwind BV is de bedrijfsnaam waaronder wij ons scharen, samen met de handelsnamen SUP Loods Leeuwarden en Ceresweg18.nl. De KvK inschrijving is Orkaanwind BV onder nummer 81637381. Wij kunnen terugkijken op ruim 25 jaar ervaring in de watersportbranche. Tot en met december 2020 hebben wij in Vinkeveen een watersportcentrum geëxploiteerd waarbij we intensief gebruik maakten van de Fusion voor het verzorgen van lessen en clinics. Als zeilschool-houders bracht het ons veel om ook importeur van de Fusion te zijn, omdat we op die manier altijd de nieuwste materialen voor onze cursisten beschikbaar hadden. 

 

HISWA Erkend Bedrijf

De aanschaf van een zeilboot is geen kleine uitgave. Daarom wil je er zeker van zijn dat de verkoper betrouwbaar en veilig is. Bovendien wil je de zekerheid dat het product en het advies van hoge kwaliteit zijn. Fusion Sailboats bevestigt te voldoen aan deze voorwaarden middels het HISWA lidmaatschap:

HISWA
HISWA
Een watersportbedrijf dat lid is van HISWA Vereniging biedt je zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Elk HISWA-bedrijf gebruikt verplicht de consumentvriendelijke HISWA Algemene Voorwaarden die samen met de ANWB en de Consumentenbond zijn opgesteld. Verder werkt een HISWA-bedrijf met een koopovereenkomst, altijd. Tot slot werken bij HISWA Erkende Bedrijven echte kenners. Zij kunnen dan ook deskundig advies geven.

Samenwerking

Samenwerking is iets waar wij veel waarde aan hechten. Met elkaar bereiken we veel meer en is het ook nog eens veel leuker! Zo hebben we veel contact met zeilscholen en bootverhuurders.

Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen zit in onze natuur. Lees er meer over op de MVO-pagina.

Koen Bolt en Meryl van Vliet